domingo, 5 de mayo de 2013

Entrega: Problemes com sempre.

Cada entrega pràcticament tenim el mateix problema, al tenir que entregar el dilluns per el matí significa que tinc que tenir fets el renders per divendres, ja que no tinc ordinador amb el 3ds Max a casa. en aquest cas el que ha passat es que al renderitzar tiràvem a tamany A4 a 300DPI aixo feia que els renders tardessin DIES en fer-se, apart de que per el processador dels ordinadors de la uni tanta qualitat es demasiado pal body i sortien anomalies al finalitzar els renders.(com amb del cesped).

Total que divendres vam quedar amb el professor de practiques per veure que passava i va ser que era això, o sigui que es va tornar a tenir que tirar els renders amb una qualitat inferior. PROBLEMA? Pues que al ser divendres tarda era el últim cartutx que em quedava per poder tirar renders...


Dels 3 que  em tirat dos be però un altre no, i aquest era l'important ja que es el que volem que sigui en tamany A4 per el plafó, els altres 2 els he tirat a tamany A5 i també eren per el plafo, però no son tant importants. Sort que els problemes no son res important però curiosament en aquesta entrega no podrem entregar el que ens demanen però si el que volíem entregar de més a més, que eren els 2 renders A5


Els problemes:


PERQUE?????? PERQUE SEMPRE HA DE DONAR TANT PEL CUL LA PUTA GESPA?????????
A part de la gespa també hi ha el map del cel apagat per això queda tant fosc. Igualment l'arxiu ens ha permès veure que les millores que teníem de l'anterior entrega han sortit be; la textura de la alfombra (que s'ha de seguir millorant) el material de lla caleixera del fons, la textura de la Eames lounge chair i el formigó del pilar (tot i que s'han de alinear les marques de l'encofrat)

Aquests són els renders que creiem que ja estan a punt per ser penjats al plafó:


A la classe de pràctiques del dilluns els portaré impresos així podrem corregir aviam com queden en un paper. La proxima entrega ja es la ultima i mes important, no podem permetrens tenir mes problemes d'aquests.

No hay comentarios:

Publicar un comentario