domingo, 5 de mayo de 2013

Freeware please!

Desprès de passejar-me per la pagina web de autodesk i veure la frívolera quantitat de 3900 Euros que demanen per el 3ds max tot els que els hi puc dir als d'Autodesk es:

Un preu que demostra que el seu software va clarissimament encarat a les mitjanes i grans empreses, pero clar... i els alumnes, els autonoms o les petites empreses emergents que??? Si, tenim la llicencia educacional de 3 anys, i clar, desprès de 3 anys treballant amb el mateix software quin pal tornar a aprendre'n un de nou no? es igual ja el pago... PUES NO!

Una molt bona solució pot ser la bahia pirata, però a diferencia del autoCAD el 3ds max si que te competidors que ofereixen el seu producte gratis, l'exemple mes clar es el BLENDER (http://www.blender.org/)

Per el que es llegeix als foros el blender es perfectament comparable amb els programes de Autodesk i, segons diuen, fins i tot el modelat es molt mes intuïtiu i còmode.

Segur que hi haurà qui pensarà que com que es gratis la qualitat es pitjor... (realment molta gent pensa això del freeware) per aixó us mostro unes cuantes cosetes fetes amb Blender:











tots trets d'aqui: http://cgcookie.com/blender/gallery/


Qualitat més que suficient de la que pot necesitar un arquitecte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario